Γεια σας, είμαι ο Φοίβος.

Ο παππούς Μιχάλης έδωσε το όνομα μου στο κρεοπωλείο επειδή και εγώ και το μαγαζί γεννηθήκαμε την ίδια ημερομηνία ( 10ος του 2010). Το κρεοπωλείο μας δεν είναι τόσο μεγάλο, είναι ένα παραδοσιακό κρεοπωλείο το οποίο όμως κουβαλάει μία κληρονομιά εμπειρίας 60 ετών. Μέσα απ’ αυτά τα χρόνια σφυρηλατήσαμε την εμπειρία μας σε κρεοπωλεία της εποχής που ξεκινήσαμε, αργότερα σε μεγάλο πρωτοποριακό Μάρκετ Κρεάτων και ταυτόχρονα στο χονδρικό εμπόριο νωπών και κατεψυγμένων κρεάτων.

Το αποκορύφωμα αυτής της διαδρομής ήταν το εργοστάσιο επεξεργασίας κρέατος το οποίο ήταν ένα σχολείο για πολλές δεκάδες παιδιά να μάθουν την τέχνη της κοπής και επεξεργασίας του κρέατος. Στο εν λόγω εργοστάσιο. λόγω της μοντέρνας γραμμής και του σύγχρονου εξοπλισμού είχαμε την ευχέρεια να εξυπηρετούμε πελάτες με τεράστιες απαιτήσεις επί σειρά ετών (Hilton- Astir palace και άλλους πολλούς).

Σήμερα το κρεοπωλείο μας επανδρώθηκε με τους κορυφαίους τεχνίτες που διέθετε το εργοστάσιο οι οποίοι εκτός από την τεράστια εμπειρία τους είναι και οι καλύτεροι χαρακτήρες. Έχοντας λοιπόν τον παππού δάσκαλο τους και όχι αφεντικό δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό τόσο στην αγορά ποιοτικών κρεάτων αλλά προπάντων στην άρτια εξυπηρέτηση των πελατών.

Στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε όλη την ποικιλία νωπών κρεάτων σε μοσχάρι, χοιρινά, αρνιά, πουλερικά καθώς και τα παρασκευάσματα τους. Έμφαση δίνουμε στα εγχώρια κρέατα απ’ όλες τις περιοχές τής Ελλάδας. Μετά απ’ αυτήν την σύντομη παρουσίαση πολύ σύντομα θα σας γνωρίσουμε και τα προϊόντα μας προβάλλοντας τα απ’ αυτήν την σελίδα.

Ελπίζω να σάς άνοιξα την όρεξη!

Φοίβος

go top