Κρέας υψηλής ποιότητας

Ο πρωταρχικός μας σκοπός πάντα ήταν και θα είναι, να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα κρέατος στους πελάτες μας. Όλα μας τα προϊόντα είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα με ISO.

Online Παραγγελίες

Δωρεάν Μεταφορικά

Σας προσφέρουμε γρήγορη, άμεση και ασφαλή παράδοση στο χώρο σας. Τώρα και δωρεάν μεταφορά προϊόντων με αγορές άνω των 30€.

Οι καλύτερες προσφορές

Για εστιατόρια

Συνεργαστείτε αποκλειστικά με το κρεοπωλείο μας και επενδύστε στην ποιότητα και στην καλύτερη εμπειρία που θα έχουν οι πελάτες σας

το κρεοπωλείο μας

Μόνο η καλύτερη ποιότητα κρέατος

Με σεβασμό στην παράδοση και τον καταναλωτή το κρεοπωλείο Φοίβος, συστήνεται στην τοπική αγορά κρέατος το 2010, αποτελώντας σημείο αναφοράς της περιοχής. Ο ποιοτικός έλεγχος του κρέατος μας και οι ικανοποιημένοι μας πελάτες, είναι αυτό που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. Καθημερινά σας προσφέρουμε φρέσκες συνταγές και απίστευτες παρασκευές, φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι για να εντυπωσιάσουν και τον πιο εκλεκτό καλεσμένο στο τραπέζι σας.

Phoivos Meat
υπηρεσίες

Χονδρικής πώλησης

  • Επαγγελματικές
    Κοπές
  • Συνταγές
    Μαγειρικής

Η κοπή και μεριδοποίησης του κρέατος γίνεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας στις υψηλότερες προδιαγραφές για το κατάστημά σας.
Δημιουργούμε μαζί σας κοπές και συνταγές για το δικό σας μενού.

Κριτικές

Τι λένε οι πελάτες μας

Είμαι πελάτης του κρεοπωλείου εδώ και χρόνια και μπορώ να πω ότι αντιπροσωπεύουν πραγματικά αυτό που λέμε «από γενιά σε γενιά». Μπράβο παιδιά!!

Χαράλαμπος Τσίτζος

Ως personal trainer, προτείνω ανεπιφύλακτα τα προϊόντα του κρεοπωλείου Φοίβος, για μια υγιεινή διατροφή, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα καλά συστατικά της πρωτεΐνης.

Δήμητρα Ελευθερίου

Έφτιαξα μπάρμπεκιου και όλοι οι καλεσμένοι μου έμειναν έκπληκτοι με την ποιότητα του κρέατος. Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Δημήτρης Χατζής

Πολύ ευγενικοί και φιλικοί άνθρωποι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και το κρεοπωλείο ήταν πεντακάθαρο!

Γιάννης Μάρκος

Είμαι η μητέρα ενός 5χρονου αγοριού και εκτός από το γεγονός ότι πάντα με φροντίζουν με υπερβολικό ζήλο, είμαι πάντα σίγουρη για την ποιότητα του κρέατος.

Μαρία Κούτα
Τα νέα μας

Πρόσφατα άρθρα

go top